ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Puff puff

/

Reklam för mitt egna märke BLOMST

0E1A0044
040F608C-0151-41C0-AA00-432F79C4ABB2

Nu finns det ett litet lager kvar av min BLOMST puffer och du hittar den här på Åhlens onlineeller på blomst.nu.

Small restock of my puffer coat at blomst.nu – worldwide shipping.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Winter warmers

/
kollagevinter11

Hur jag håller mig varm (och samtidigt moderiktig) i vinter! Älskar överdragsbyxor, har haft ett par de senaste vintrarna och kommer nog aldrig sluta. Jag gillar verkligen inte att frysa! Dessutom otroligt trendiga just denna vinter, Miu Miu är med och sätter stilen med sitt lila set! Jag har redan köpt dessa svarta från Arket, är så nöjd med dem, ursnygga! Och så balaclavan förstås, heltäckande mössa liksom. Älskar min från Weekday som sålde slut superfort men som nu finns i lager igen. Snyggt med lite färg! Jag älskar också kashmir. Bor i set från Marville Road och stickade tröjor från Santosh, snyggt, bekvämt och varmt, kan inte bli bättre. Denna modell är min absoluta favorit ever. Kan också tipsa om dessa godbitar ovan från Arket och H&M och även den här som inte syns ovan, så fin! Sist på listan, en tweedkeps från Saint Laurent, funderar på att köpa denna och byta ut min från Balenciaga. Inte så särskilt varm kanske men ökar helt klart modegraden +++

*** English *** How I stay warm (and fashionable) this winter!

I love padded trousers, I’ve been wearing a pair the last winters and will probably never quit. I really do not like to be cold! Besides very in fashion this vinter. Miu Miu sets the trend with their purple set! I already bought these black ones from Arket, love them! And the balaclava, of course, so trendy. I love mine from Weekday which were sold out super wuick but now it is back in stock! I love that it gives a splash of color! I also love cashmere! I live in sets from Marville Road and knits from Santosh, nice, comfy and warm. This model is my absolute favorite ever. I also love these one that you can see above, from Arket and H&M, also this one from H&M (not seen above). Last on the list is something less warn but it sure increases the fashion grades, a tweed cap from Saint Laurent.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Inlägget innehåller annonslänkar

Wardrobe favorites

/
0E1A6000 kopiera
0E1A6019 kopiera
0E1A6019 kopiera0

Garderobsfavoriter, vita jeans från Monki, boots från Pavement, kappan är en vintage Max Mara, stickat från Santosh och solglasögon från Saint Laurent.

*** English*** Wardrobe favorites, white jeans from Monki, boots from Pavement, coat is vintage Max Mara, knit is from Santosh and sunglasses are Saint Laurent. 

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00