ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Return of the zebra denim

/
0E1A0213 kopiera
0E1A0222 kopiera

Jag gillar att modet nu flörtar med 90-talet, sent 90-tal hade jag jeans liknande dessa i zebra, nu blir det repris. Kappa från And Other Stories, jeans från Edited, boots från Edited (finns här), tröja från All Saints, väska från Bottega och solglasögon från Chanel.


*** English*** I love that the fashion right now is flirting with the 90s. Late 90s I wore denim just like these in zebra, now I do a repeat! My coat is And Other Stories, jeans from Edited, boots from Edited (also here), knitwear from All Saints, bag from Bottega and sunglasses from Chanel.

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Inlägget innehåller annonslänkar

Les beiges

/
0E1A8960 kopiera
0E1A9613 kopiera

Beiga stickade tröjan är min favorit för säsongen. Den får gärna vara lite grövre, oversize och med polokrage som värmer. Ovan har jag en gammal goding från Celine och under den bär jag en ny goding från Marville Road, den är så fin. Jag gick upp en storlek från min vanliga för att få den lite extra oversize, men det är ju en smaksak hur man vill att den ska sitta. En annan favorit är den här från H&M. 

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Fall favorites

/
0E1A9716 kopiera
0E1A9734 kopiera
0E1A9757 kopiera

Höstfavoriter: blazer från Mayla, jeans från & Other Stories och skor från Monki. Dessa kommer bäras flitigt i höst!

*** English*** Fall favorites, blazer from Mayla, jeans from & Other Stories and lace up shoes from Monki

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00