ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Fredagslooken – easy breezy

/
0E1A3153 (kopia)
0E1A3165 (kopia)

Hej på er och Happy Friday! Skönt med sommarvärme nu, njuter av varenda sekund! Här kommer min ‘dagens look’! Är så nöjd med mina nya shorts, så snygga till en svart topp, enkelt och fräscht! Shorts Marqet, solglasögon Marqet, linne Weekday, sandaler Stories och väska från Bottega.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Inlägget innehåller annonslänkar

Oversizade skjortan – sommarens mest användbara

/
0E1A2895

En oversizad vit skjorta kan aldrig bli fel på sommaren. Så himla användbart, i stan, på beachen, på brunchen, på kontoret och vid frukostbordet för att nämna några. Den här som jag har på mig kommer från Arket och den kan jag verkligen rekommendera. Jag har strl 38 här, den är ju redan oversize så man behöver inte gå upp i strl. Ett annat tips är att gå in i makens/pojkvännens/killkompisens garderob och låna något liknande! Mina jeansshorts är också från Arket, gillar att de känns lite som bikershorts men är lite mer än så, känner mig mer ‘klädd’ i dessa.

Önskar dig en solig och skön helg!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Inlägget innehåller annonslänkar

Bästa basen

/
0E1A2530 (kopia)

Mina favoritplagg samlade i en look, sköna basplagg som går att bära till det mesta. Jag har på mig blazer från Arket, jeans från Monki, sandaler från Chanel (liknande här), linne från Weekday, väska från Bottega och solglasögon från Saint Laurent (liknande här).

Får alltid många frågor om de här jeansen från Monki och dessa är tyvärr en gammal modell som heter Twisted Seam (kan finnas enstaka strl kvar). Men en modell som är ganska så lik heter Taiki och du hittar den här och även deras Zami (har ej provat denna själv)! Tips!

Happy Monday!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00