ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Lyko

Superbra priser på kit från Kevin Murphy

/

IMG_3239

IMG_3329

Ni som hängt med mig ett tag vet redan att jag ääälskar Kevin Murphys produkter. Har länge länge använt deras shampoo och balsam! Brukar oftast köra deras Angel eller Hydrate-serie men även Young Again och som nu Repair-Me. Vilket beror lite på hur håret känns, just nu behöver jag en massa näring och fukt så då är denna serie perfekt!

Just nu har Lyko toppenbra priser på alla kit med schampoo, balsam och Maxi.Wash från Kevin Murphy. Klicka här för att komma till kampanjen!

Maxi.Wash har jag börjat med nyligen och det är ett detox-shampoo som rengör håret på djupet och som lindrar hårbottenproblem. Jag har ofta problem med röd hårbotten eftersom jag ibland envisas med att sova med nyduschat och blött hår i knut. Blev tipsad om det här schampot och det lugnar min irriterade hårbotten, så skönt!

Maxi.Wash är en del av en 3-stegs rengöring. Jag börjar med Maxi Wash som rengör och avlägsnar lager av gamla oönskade produktrester och kemikalier och förbereder håret för kommande produkter, dessutom lindrar och påskyndar det läkningsprocessen vid hårbottenproblem. Efter Maxi.Wash använder jag Kevin Murphy schampoo och till sist Kevin Murphy balsam. Jag brukar lämna kvar en liten mängd balsam när jag sköljer ur, då får man bra effekt, håret blir superfint! Tips!

@lyko @kevinmurphy_sweden #lyko #kevinmurphy

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Inlägget innehåller annonslänkar

Lila, lavendel, syren & viol…

/

IMG_2986_
IMG_2987 (kopia)

Älskar lila nyanser och nu bara väntar jag på att få lufta detta underbara set! Ni vet ju att jag gillar set, så användbart! Att använda ihop men också för sig. Det här settet kommer från Marqet. Jag gick upp i strl i kavajen för att få till ett (enligt mig) skönt somrigt häng! Solhatten är från Atelier des Femmes.

IMG_2852

Och sandalerna, dessa är så sköna. Ännu ett kap från Monki! Finns också i svart och denim och även utan quiltningen! 

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Inlägget innehåller annonslänkar

Best of budget

/

IMG_2890

Tips! Arket gör så bra bas t-shirts. Finns i många färger. Här i svart och light beige som jag föredrar framför en kritvit.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00