ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Summer essentials

/
0E1A9936 kopiera
0E1A9937 kopiera

3 sommarfavoriter! Linnebyxor och skön kofta, perfekta för vädret nu, och dessa blir fina följeslagare nu i sommar! Väskan kommer från Gu De och är en riktig favorit!

***English*** Three summer essentials. Linen pants and a nice cardigan, perfect for the Stockholm weather at the moment and will be great for summer. My bag is Gu De and it’s a real favorite!

0

Rouge Coco Baume

/
IMG_4323
IMG_4324 kopiera
IMG_4406 kopiera

Jag är inte supermycket för heltäckande läppstift men vill gärna ha lite extra färg på mina läppar. Jag har rätt ljusa läppar i grunden så med lite färg känns de fräschare, mer livfulla. Jag har hittat en favorit som är ett färgat läppbalsam, Rouge Coco Baume i nyanserna My Rose och Natural. Så fina på, överst på min hand är My Rose och nederst Natural Charm. Dessa blir perfekta att köra på i sommar!

*** English*** So I might not be the biggest fan of lipstick but I do like some extra color on my lips. My lips are pretty light so with some added color I feel more fresh and lively! I have found a new favorite that is a tinted lip balm, Rouge Coco Baume.I love the shades My Rose (top of my hand) and Natural Charm (bottom). They look really great on, perfect for summer!

0

Inlägget innehåller annonslänkar

Get the look, city chic

/
citychici2

Klassiker funkar alltid, de här plaggen fixar den chica stilen direkt! 1. Jacka från Busnel. 2. Matcha den med ett par ljusblå jeans. 3. Och en väska i bowlingmodell från Gu De. 4. Ballerinas, söta och klassiska. 5. Addera pärlor. 6. Och en splash av lite bronzingspray för att se sådär extra fräsch ut!

*** English*** Classics always makes the trick, these pieces will make you look instant chic! 1. Jacket from Busnel. 2. Pair it with light blue denim. 3. A bowling bag from Gu De and… 4. Ballerinas, cute and classic. 5. Add some pearls. 6. And a splash of bronzing mist to look xtra fresh!

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00