Inlägget innehåller annonslänkar

Sex snygga och billiga höstkappor

Vart kan man hitta en svart basic höstkappa till rimligt pris? Här har jag letat upp några av mina favoriter. Sex stycken stilrena kappor med lite olika kragar och knäppningar men alla ganska långa (som jag gillar dem). Länkar kommer här, uppifrån och ned ser du: 1. Weekday, denna modellen (Alex) bar jag redan förra hösten, en storfavorit som kommer bäras igen och igen. Älskar! 2. Stories gör denna lyxiga med sjalkrage. Har även flera andra fina. 3. Ett kap från H&M för under 900 kr. 4. Dubbelknäppt och oversize, från Monki. 5. Oversizad ullkappa från COS. 6. Bouclekappa i ull från Arket.

*** English*** Say hello to this collection of my favorite black fall coats at a great price point. 1. Weekday, I love this model (Alex) which I wore already last fall. Will wear again and again. Love! 2. Stories makes this one, it looks so luxurious. 3. A true catch from H&M. 4. Oversize from Monki. 5. Oversize from COS. 6. Boucle wool coat from Arket.

0
9

Inlägget innehåller annonslänkar

Inspired and ready for some serious fall shopping

Tänkte dela med mig av några bilder från min inspirationsmapp för hösten! Låt oss börja ovan. Hela looken kommer från COS, känns sådär lånat från pojkvännen chic. Gillar! Fin väska också.

*** English*** Here are some inspiration pics that can be found in my inspiration folder for fall. Let’s go through them. This first look above is by COS. I love the whole stolen from the boyfriend vibe. Also love the bag!

Jag älskar när man blandar material som stickat med lack, den här looken är från Jigsaw. Fint. Tröjan ser fantastisk ut också! Vill ha!

*** English*** I absolutely love when one mix and matches materials like knits and patent. This gorgeous look is from Jigsaw. The knit looks so cute, want it!

En till grym look från Jigsaw, älskar ton-i-ton looker för hösten!

***English*** Another great look from Jigsaw. In love with tonal looks for fall!

Den här looken från Marville Road får 100 %. Kjolen tillsammans med tröjan och bootsen… riktigt snyggt! Så vill jag gå klädd i höst!

***English*** This look from Marville Road is 100%. The skirt with the boots and the knit is lovely. I wanna wear this for fall!

Mango ger mig Miu Miu vibbar just nu. Grått i kombination med brunt och damigt men ändå chic. En massa snygga skinnjackor. Jag gillar.

*** English*** Mango is giving Miu Miu right now on so many levels. This is one of the looks. Grey in combo with brown and a bit lady like but still updated and chic. I love! And their leather jackets, yes please!

4
14