Inlägget innehåller annonslänkar

Inspired and ready for some serious fall shopping

Tänkte dela med mig av några bilder från min inspirationsmapp för hösten! Låt oss börja ovan. Hela looken kommer från COS, känns sådär lånat från pojkvännen chic. Gillar! Fin väska också.

*** English*** Here are some inspiration pics that can be found in my inspiration folder for fall. Let’s go through them. This first look above is by COS. I love the whole stolen from the boyfriend vibe. Also love the bag!

Jag älskar när man blandar material som stickat med lack, den här looken är från Jigsaw. Fint. Tröjan ser fantastisk ut också! Vill ha!

*** English*** I absolutely love when one mix and matches materials like knits and patent. This gorgeous look is from Jigsaw. The knit looks so cute, want it!

En till grym look från Jigsaw, älskar ton-i-ton looker för hösten!

***English*** Another great look from Jigsaw. In love with tonal looks for fall!

Den här looken från Marville Road får 100 %. Kjolen tillsammans med tröjan och bootsen… riktigt snyggt! Så vill jag gå klädd i höst!

***English*** This look from Marville Road is 100%. The skirt with the boots and the knit is lovely. I wanna wear this for fall!

Mango ger mig Miu Miu vibbar just nu. Grått i kombination med brunt och damigt men ändå chic. En massa snygga skinnjackor. Jag gillar.

*** English*** Mango is giving Miu Miu right now on so many levels. This is one of the looks. Grey in combo with brown and a bit lady like but still updated and chic. I love! And their leather jackets, yes please!

4
14

Två snygga höstköp!

Höstens ton, grått och brunt blir greige. Greiche är så trevlig för den passar bra till de flesta andra färger som svart, vita toner, ljusare beige och jeans. Här bär jag två bra modeinvesteringar; kjolen i satin gör sig fint till boots och koftan passar till det mesta i garderoben. Älskar vidden på ärmarna på koftan. Så fin. Bootsen är förra säsongens från Zara men där hittas liknande även denna höst.

***English*** The shades of fall, grey and brown is greige! Greaich is such a nice shade and works with black, whites, denim as well as other lighter beige tones, so very versatile. Here I’m wearing two really cute fashion investments; the satin skirt which teams up perfectly with boots and the cardigan which will go with anything. I love the wider sleeves on this one. So lovely. The boots I’m wearing are last season from Zara but they have similar in store now.

0
12

Inlägget innehåller annonslänkar

Hösten är ganska så grå

En av höstens hetaste trender är färgen grått. Min inspirationsmapp är fylld till bredden med grått, grått och mera grått. Hur snyggt som helst om du frågar mig. Gillar särskilt det gråa hos Loewe och Miu Miu (kolla nedan!). Här ovan ser du några av mina gråa favoriter som du hittar i butikerna nu! 1. Stickat från Arket. 2. Linne från Arket. 3. Inte så grå. Men… måste tipsa om Fleur de Peau från Diptyque. Så fräsch doft.Testa om du har möjlighet. 4. Byxa från Stories. 5. Linne från Zara. 6. Blazer från H&M. 7. Väska från Stories. 

***English*** One of the hottest trends for fall is the color grey. My inspiration folder is filled to the brim with grey, grey and more grey. I love it! I especially love the grey at Loewe and Miu Miu (check below!). Here are some of my favorite greys that are in store atm. 1. Knitted from Arket. 2. Top från Arket. 3. Not so grey but you need to try the Fleur de Peau from Diptyque. Love this scent. 4. Trousers from Stories. 

5. Top from Zara. 6. Blazer from H&M. 7. Bag from Stories. 

0
17