Två snygga höstköp!

Höstens ton, grått och brunt blir greige. Greiche är så trevlig för den passar bra till de flesta andra färger som svart, vita toner, ljusare beige och jeans. Här bär jag två bra modeinvesteringar; kjolen i satin gör sig fint till boots och koftan passar till det mesta i garderoben. Älskar vidden på ärmarna på koftan. Så fin. Bootsen är förra säsongens från Zara men där hittas liknande även denna höst.

***English*** The shades of fall, grey and brown is greige! Greaich is such a nice shade and works with black, whites, denim as well as other lighter beige tones, so very versatile. Here I’m wearing two really cute fashion investments; the satin skirt which teams up perfectly with boots and the cardigan which will go with anything. I love the wider sleeves on this one. So lovely. The boots I’m wearing are last season from Zara but they have similar in store now.

0
12

Inlägget innehåller annonslänkar

Hösten är ganska så grå

En av höstens hetaste trender är färgen grått. Min inspirationsmapp är fylld till bredden med grått, grått och mera grått. Hur snyggt som helst om du frågar mig. Gillar särskilt det gråa hos Loewe och Miu Miu (kolla nedan!). Här ovan ser du några av mina gråa favoriter som du hittar i butikerna nu! 1. Stickat från Arket. 2. Linne från Arket. 3. Inte så grå. Men… måste tipsa om Fleur de Peau från Diptyque. Så fräsch doft.Testa om du har möjlighet. 4. Byxa från Stories. 5. Linne från Zara. 6. Blazer från H&M. 7. Väska från Stories. 

***English*** One of the hottest trends for fall is the color grey. My inspiration folder is filled to the brim with grey, grey and more grey. I love it! I especially love the grey at Loewe and Miu Miu (check below!). Here are some of my favorite greys that are in store atm. 1. Knitted from Arket. 2. Top från Arket. 3. Not so grey but you need to try the Fleur de Peau from Diptyque. Love this scent. 4. Trousers from Stories. 

5. Top from Zara. 6. Blazer from H&M. 7. Bag from Stories. 

0
17

Inlägget innehåller annonslänkar

This color combination is my favorite

Borrowed from the boys

Två godbitar från Weekday, dessa jeans i krämvit nyans och skön tröja i snygg beige (jag har strl S). Perfekta kompanjoner för fina höstdagar! Ballerinas från Margiela.

***English*** Always loved clothes that are 1. comfy and 2. simple. Here are two top picks from Weekday, denim in creme white and a beige knit ( I wear size S). Perfect for these coming pre fall days. I’m also wearing my Margiela ballerinas.

0
14