Inlägget innehåller annonslänkar

Hösten är ganska så grå

En av höstens hetaste trender är färgen grått. Min inspirationsmapp är fylld till bredden med grått, grått och mera grått. Hur snyggt som helst om du frågar mig. Gillar särskilt det gråa hos Loewe och Miu Miu (kolla nedan!). Här ovan ser du några av mina gråa favoriter som du hittar i butikerna nu! 1. Stickat från Arket. 2. Linne från Arket. 3. Inte så grå. Men… måste tipsa om Fleur de Peau från Diptyque. Så fräsch doft.Testa om du har möjlighet. 4. Byxa från Stories. 5. Linne från Zara. 6. Blazer från H&M. 7. Väska från Stories. 

***English*** One of the hottest trends for fall is the color grey. My inspiration folder is filled to the brim with grey, grey and more grey. I love it! I especially love the grey at Loewe and Miu Miu (check below!). Here are some of my favorite greys that are in store atm. 1. Knitted from Arket. 2. Top från Arket. 3. Not so grey but you need to try the Fleur de Peau from Diptyque. Love this scent. 4. Trousers from Stories. 

5. Top from Zara. 6. Blazer from H&M. 7. Bag from Stories. 

0
17

Inlägget innehåller annonslänkar

This color combination is my favorite

Borrowed from the boys

Två godbitar från Weekday, dessa jeans i krämvit nyans och skön tröja i snygg beige (jag har strl S). Perfekta kompanjoner för fina höstdagar! Ballerinas från Margiela.

***English*** Always loved clothes that are 1. comfy and 2. simple. Here are two top picks from Weekday, denim in creme white and a beige knit ( I wear size S). Perfect for these coming pre fall days. I’m also wearing my Margiela ballerinas.

0
14

Höstens snyggaste ulljacka!

Tjuvstartade hösten litegrann med den här looken från COS, cargojeans och boxig ulljacka. Älskar den här jackan, snygg till allt. Lite sugen är man allt på att klicka hem den även i grått. Lilla väskan är också från COS och deras quilted bag kollektion. Jag bär storleken micro men finns flera större varianter.

*** English*** I kickstarted the fall with this look from COS, cargo denim and a boxy wool jacket. In love with this jacket, looks great with anything. I’d love to wear it in grey as well. My tiny bag is also from COS and their quilted bag collection. I’m wearing the micro size here but it also comes in other colors and sizes.

2
13