Inlägget innehåller annonslänkar

This color combination is my favorite

Borrowed from the boys

Två godbitar från Weekday, dessa jeans i krämvit nyans och skön tröja i snygg beige (jag har strl S). Perfekta kompanjoner för fina höstdagar! Ballerinas från Margiela.

***English*** Always loved clothes that are 1. comfy and 2. simple. Here are two top picks from Weekday, denim in creme white and a beige knit ( I wear size S). Perfect for these coming pre fall days. I’m also wearing my Margiela ballerinas.

0
14

Höstens snyggaste ulljacka!

Tjuvstartade hösten litegrann med den här looken från COS, cargojeans och boxig ulljacka. Älskar den här jackan, snygg till allt. Lite sugen är man allt på att klicka hem den även i grått. Lilla väskan är också från COS och deras quilted bag kollektion. Jag bär storleken micro men finns flera större varianter.

*** English*** I kickstarted the fall with this look from COS, cargo denim and a boxy wool jacket. In love with this jacket, looks great with anything. I’d love to wear it in grey as well. My tiny bag is also from COS and their quilted bag collection. I’m wearing the micro size here but it also comes in other colors and sizes.

2
13

Pure basics

Snygg bas till hösten. Att bära om och om igen. Grå body och stickat med jeans, ja tack! Den nya vikbara toten från Loewe, älskar. Bälte från Arket, ger samma vibb som det från Khaite men billigare. Toppa looken med en varje-dag-bangle, finns också i guld så fin, älskar bangles.

*** English*** Basics for fall. To wear on repeat and repeat. Grey body and knit with denim, yes please. The new foldable tote from Loewe, in love. Belt by Arket, gives the same vibe as the Khaite one but is cheaper. A bangle bracelet to top it off, so in love with bangles rn, comes in either silver or gold.

0
9