Pure basics

Snygg bas till hösten. Att bära om och om igen. Grå body och stickat med jeans, ja tack! Den nya vikbara toten från Loewe, älskar. Bälte från Arket, ger samma vibb som det från Khaite men billigare. Toppa looken med en varje-dag-bangle, finns också i guld så fin, älskar bangles.

*** English*** Basics for fall. To wear on repeat and repeat. Grey body and knit with denim, yes please. The new foldable tote from Loewe, in love. Belt by Arket, gives the same vibe as the Khaite one but is cheaper. A bangle bracelet to top it off, so in love with bangles rn, comes in either silver or gold.

0
9

Inlägget innehåller annonslänkar

Den enda randiga tröjan du behöver!

En randig favorit, den här finstickade tröjan från Stories. Så snygg passform fräscht med ränder. Byxorna är också från Stories (superfina lyxiga byxor i stadigt tyg samtidigt som där är lite stretchiga), väska från Agneel. Favoritballerinas från Farfetch.

***English*** A striped favorite, this fine knitted top from Stories. I love the fit also stripes always feels so fresh! My trousers are also from Stories, these feels super luxe, made in a sturdy fabric and also a little bit stretchy so they are very comfy. Bag is by Agneel. Favorite ballerinas from Farfetch. 

1
10

Inlägget innehåller annonslänkar

Någon annan som gillar svart?

Helsvart i cargos från Weekday, topp från COS, Chanlväska och solglasögon samt Adidas samba sneakers. Den här toppen är så söt för i fram är det en vanlig t-shirt men i bak…

***English***All black wearing cargos from Weekday, top by COS, Chanel bag and sunglasses and Adidas sneakers. This top is so cute because in the front it’s just plain but in the back…

0
17