5 x fashion jag önskar mig

Underkläder från Miu Miu, jag tar hela kollektionen. Tack och bock.
Vita jeans, dessa är det perfekta paret. Äger dessa och älskar!
Jacquemus bandanaväska, fin. Och hur snygg till jeansblått?!?
Bältet alla bär, från Khaite, alltså ja tack! Så fint.
Alaiaskorna som nu finns inne igen, så fina.

***
Miu Miu underwear – I want everything.
White denim – these are perfect. Already own this pair, so lucky.
Jacquemus bandana bag – yes please!
THE belt everyone is wearing, from Khaite.
Alaia flats – back in stock and back on my mind.

0
7

Inlägget innehåller annonslänkar

5 saker jag klickar hem till hösten

Regnigt och grått, svensk sommar! Jag bär jeanskjol, har äntligen hittat en som jag verkligen gillar. Älskar mina ballerinas, bästa köpet denna säsong. Svart långärmad baströja i bomull som får hänga med till det mesta. Och väskan, så bra modell, älskar! Solglasögon här!

Och nu, 5 saker jag funderar på att klicka hem, minus väskan som jag redan klickat. Så fin modell. Silkesscrunchies, sliter mindre på håret, behöver. Älskar modellen på det här baslinnet, vill ha i grått och vitt! Påminner mig lite om dyrare designerlinnen, minus loggan. Grå kritstrecksrandiga kostymbyxor, ja tack! Stickat behövs. Jag gillar denna tröja, bra bas i garderoben. Sist men inte minst väskan, söt modell och kommer även i en större storlek. Ta da!

0
12

Inlägget innehåller annonslänkar

Favoritplaggen och höst på ingång

Hemma i stan igen! Saknar verkligen värmen och solen. Har mest regnat sen vi kom hem och känns höstigt ute. Lite tråkigt men älskar fina höstdagar och höstkläder så har ju massvis att se fram emot på den fronten. Favoritplaggen just nu, stickad väst och loose bomullsbyxa båda från COS. Bor i dessa två plagg.

*** English*** Home in Stockholm again. I really miss the sun and warmth. It’s mostly been raining in Stockholm lately and I can feel the cold autumn air. Moody for sure. But I love sunny autumn days and fall clothing so there are a lot of things to look forward to as well. My favorite pieces right now, knitted waist coat and loose cotton trousers both from COS. I live in these pieces.

0
10