Inlägget innehåller annonslänkar

5 saker jag klickar hem till hösten

Regnigt och grått, svensk sommar! Jag bär jeanskjol, har äntligen hittat en som jag verkligen gillar. Älskar mina ballerinas, bästa köpet denna säsong. Svart långärmad baströja i bomull som får hänga med till det mesta. Och väskan, så bra modell, älskar! Solglasögon här!

Och nu, 5 saker jag funderar på att klicka hem, minus väskan som jag redan klickat. Så fin modell. Silkesscrunchies, sliter mindre på håret, behöver. Älskar modellen på det här baslinnet, vill ha i grått och vitt! Påminner mig lite om dyrare designerlinnen, minus loggan. Grå kritstrecksrandiga kostymbyxor, ja tack! Stickat behövs. Jag gillar denna tröja, bra bas i garderoben. Sist men inte minst väskan, söt modell och kommer även i en större storlek. Ta da!

0
12

Inlägget innehåller annonslänkar

Favoritplaggen och höst på ingång

Hemma i stan igen! Saknar verkligen värmen och solen. Har mest regnat sen vi kom hem och känns höstigt ute. Lite tråkigt men älskar fina höstdagar och höstkläder så har ju massvis att se fram emot på den fronten. Favoritplaggen just nu, stickad väst och loose bomullsbyxa båda från COS. Bor i dessa två plagg.

*** English*** Home in Stockholm again. I really miss the sun and warmth. It’s mostly been raining in Stockholm lately and I can feel the cold autumn air. Moody for sure. But I love sunny autumn days and fall clothing so there are a lot of things to look forward to as well. My favorite pieces right now, knitted waist coat and loose cotton trousers both from COS. I live in these pieces.

0
10

Postcard from Mallorca

Hej och hola! Lite snapshots från vår semester. Vi bytte ut Stockholm mot Mallorca och här är det varmt kan jag lova. 36 grader i skuggan. Vi hänger vid poolen och havet, har även hunnit med en sväng till Palma stad. Shoppat härliga sommararmband och en liten stråväska. Turistigt värre! Ha det fint så hörs vi! Häng gärna med mig mer på instagram, där uppdaterar jag lite mest varje dag! Länk här!

*** English*** Hello and hola! Here are some snapshots from our vacation. Vi swopped Stockholm for Mallorca and here it’s warm for sure. 36 degrees celcius in the shadow. omg. We are haning out by the pool and the ocean, soooo nice. We’ve also been to Palma city. I’ve been shopping summer bracelets and a little straw bag. Touristy for sure! Wishing you a lovely week ahead and speak soon! Don’t forget to follow me on Instagram where I update every day. Link here!

2
24