Inlägget innehåller annonslänkar

Favoritplaggen och höst på ingång

Hemma i stan igen! Saknar verkligen värmen och solen. Har mest regnat sen vi kom hem och känns höstigt ute. Lite tråkigt men älskar fina höstdagar och höstkläder så har ju massvis att se fram emot på den fronten. Favoritplaggen just nu, stickad väst och loose bomullsbyxa båda från COS. Bor i dessa två plagg.

*** English*** Home in Stockholm again. I really miss the sun and warmth. It’s mostly been raining in Stockholm lately and I can feel the cold autumn air. Moody for sure. But I love sunny autumn days and fall clothing so there are a lot of things to look forward to as well. My favorite pieces right now, knitted waist coat and loose cotton trousers both from COS. I live in these pieces.

0
10

Postcard from Mallorca

Hej och hola! Lite snapshots från vår semester. Vi bytte ut Stockholm mot Mallorca och här är det varmt kan jag lova. 36 grader i skuggan. Vi hänger vid poolen och havet, har även hunnit med en sväng till Palma stad. Shoppat härliga sommararmband och en liten stråväska. Turistigt värre! Ha det fint så hörs vi! Häng gärna med mig mer på instagram, där uppdaterar jag lite mest varje dag! Länk här!

*** English*** Hello and hola! Here are some snapshots from our vacation. Vi swopped Stockholm for Mallorca and here it’s warm for sure. 36 degrees celcius in the shadow. omg. We are haning out by the pool and the ocean, soooo nice. We’ve also been to Palma city. I’ve been shopping summer bracelets and a little straw bag. Touristy for sure! Wishing you a lovely week ahead and speak soon! Don’t forget to follow me on Instagram where I update every day. Link here!

2
24

Light shades of summer

Ljusa dagar och ljusa nätter inspirerar till ljusa toner. Bra bas med rätta nyanserna, kripsigt vitt, off white, ljus mullvad och smörgult, så fina toner. Här är mina bästa budgetfavoriter. 1. Ljust mullvadsgrå topp från Weekday. Perfekt att klä i lager-på-lager a la Miu Miu. 2. Underbar bastopp med snygg skärning, också från Weekday. 3. Smörgula jeans från Monki.

Denna nyans kommer stort just nu. 4. Satinkjol från Arket. 5. Söt topp i linne med blommor, från Stories. 6. Stickad väst från COS. 

***ENGLISH*** Light summer days and nights got me craving for light shades. Here are some great budget basics in the right shades, butter, cream, white and grey. 1. Light greyish top from Weekday. Perfect for that soft layering a la Miu Miu. 2Lovely baasic top also from Weekday. 3. Butter colored jeans from Monki. This shade is so hot right now. 4. Satin skirt from Arket. 5. Cute linen top with florals, from Stories. 6. Knitted waist coat from COS. 

1
19