Postcard from Mallorca

Hej och hola! Lite snapshots från vår semester. Vi bytte ut Stockholm mot Mallorca och här är det varmt kan jag lova. 36 grader i skuggan. Vi hänger vid poolen och havet, har även hunnit med en sväng till Palma stad. Shoppat härliga sommararmband och en liten stråväska. Turistigt värre! Ha det fint så hörs vi! Häng gärna med mig mer på instagram, där uppdaterar jag lite mest varje dag! Länk här!

*** English*** Hello and hola! Here are some snapshots from our vacation. Vi swopped Stockholm for Mallorca and here it’s warm for sure. 36 degrees celcius in the shadow. omg. We are haning out by the pool and the ocean, soooo nice. We’ve also been to Palma city. I’ve been shopping summer bracelets and a little straw bag. Touristy for sure! Wishing you a lovely week ahead and speak soon! Don’t forget to follow me on Instagram where I update every day. Link here!

2
24

Light shades of summer

Ljusa dagar och ljusa nätter inspirerar till ljusa toner. Bra bas med rätta nyanserna, kripsigt vitt, off white, ljus mullvad och smörgult, så fina toner. Här är mina bästa budgetfavoriter. 1. Ljust mullvadsgrå topp från Weekday. Perfekt att klä i lager-på-lager a la Miu Miu. 2. Underbar bastopp med snygg skärning, också från Weekday. 3. Smörgula jeans från Monki.

Denna nyans kommer stort just nu. 4. Satinkjol från Arket. 5. Söt topp i linne med blommor, från Stories. 6. Stickad väst från COS. 

***ENGLISH*** Light summer days and nights got me craving for light shades. Here are some great budget basics in the right shades, butter, cream, white and grey. 1. Light greyish top from Weekday. Perfect for that soft layering a la Miu Miu. 2Lovely baasic top also from Weekday. 3. Butter colored jeans from Monki. This shade is so hot right now. 4. Satin skirt from Arket. 5. Cute linen top with florals, from Stories. 6. Knitted waist coat from COS. 

1
19

Inlägget innehåller annonslänkar

Easy breezy summer

Hej hej! Hoppas ni har det fint i värmen! Torsdag idag och jag glider runt i skönt sommarset i salviagrönt från Dagmar (på rean nu!), raffia slipins är också från Dagmar. Preppar för semester och lata dagar med sol och bad. Hoppas du har det fint! Vi hörs!

*** English*** Hello!!! I hope you’re great! Thursday today and I’m wearing this nice summer set in sage green by Dagmar (on sale now!), my raffia slides are also Dagmar. Right now I’m prepping for vacation, lazy days by the pool and all of that! See you!

0
14