Light shades of summer

Ljusa dagar och ljusa nätter inspirerar till ljusa toner. Bra bas med rätta nyanserna, kripsigt vitt, off white, ljus mullvad och smörgult, så fina toner. Här är mina bästa budgetfavoriter. 1. Ljust mullvadsgrå topp från Weekday. Perfekt att klä i lager-på-lager a la Miu Miu. 2. Underbar bastopp med snygg skärning, också från Weekday. 3. Smörgula jeans från Monki.

Denna nyans kommer stort just nu. 4. Satinkjol från Arket. 5. Söt topp i linne med blommor, från Stories. 6. Stickad väst från COS. 

***ENGLISH*** Light summer days and nights got me craving for light shades. Here are some great budget basics in the right shades, butter, cream, white and grey. 1. Light greyish top from Weekday. Perfect for that soft layering a la Miu Miu. 2Lovely baasic top also from Weekday. 3. Butter colored jeans from Monki. This shade is so hot right now. 4. Satin skirt from Arket. 5. Cute linen top with florals, from Stories. 6. Knitted waist coat from COS. 

1
19

Inlägget innehåller annonslänkar

Easy breezy summer

Hej hej! Hoppas ni har det fint i värmen! Torsdag idag och jag glider runt i skönt sommarset i salviagrönt från Dagmar (på rean nu!), raffia slipins är också från Dagmar. Preppar för semester och lata dagar med sol och bad. Hoppas du har det fint! Vi hörs!

*** English*** Hello!!! I hope you’re great! Thursday today and I’m wearing this nice summer set in sage green by Dagmar (on sale now!), my raffia slides are also Dagmar. Right now I’m prepping for vacation, lazy days by the pool and all of that! See you!

0
14

Inlägget innehåller annonslänkar

Summer linen blazer

Sommar hemma i Sverige betyder ofta att man behöver ta med något att värma sig med för säkerhetsskull, som en kofta, när vädret vänder. I stan gillar jag att ha med mig en sval blazer, som den här linneblazern (från Weekday). Den här sitter så snyggt på och fin färg som passar till mycket. Mina jeans (modellen heter Rail) och topp (så fin bastopp) kommer också från Weekday. Väskan är från Mango.

*** English*** For summers in Sweden you almost always need to bring a cardigan or something else in case the weather turns. My favorite thing to wear on top of my summer outfit is a linen blazer. This one from Weekday is the perfect one. My jeans (model is called Rail) and top (favorite basic) are also from Weekday. The bag is by Mango.

0
14