Inlägget innehåller annonslänkar

Easy breezy summer

Hej hej! Hoppas ni har det fint i värmen! Torsdag idag och jag glider runt i skönt sommarset i salviagrönt från Dagmar (på rean nu!), raffia slipins är också från Dagmar. Preppar för semester och lata dagar med sol och bad. Hoppas du har det fint! Vi hörs!

*** English*** Hello!!! I hope you’re great! Thursday today and I’m wearing this nice summer set in sage green by Dagmar (on sale now!), my raffia slides are also Dagmar. Right now I’m prepping for vacation, lazy days by the pool and all of that! See you!

0
14

Inlägget innehåller annonslänkar

Summer linen blazer

Sommar hemma i Sverige betyder ofta att man behöver ta med något att värma sig med för säkerhetsskull, som en kofta, när vädret vänder. I stan gillar jag att ha med mig en sval blazer, som den här linneblazern (från Weekday). Den här sitter så snyggt på och fin färg som passar till mycket. Mina jeans (modellen heter Rail) och topp (så fin bastopp) kommer också från Weekday. Väskan är från Mango.

*** English*** For summers in Sweden you almost always need to bring a cardigan or something else in case the weather turns. My favorite thing to wear on top of my summer outfit is a linen blazer. This one from Weekday is the perfect one. My jeans (model is called Rail) and top (favorite basic) are also from Weekday. The bag is by Mango.

0
14

ostadigt väder

Ostadigt väder, safear upp med antingen stickat eller den här skinnjackan från Bodaskins. Älskar snittet, den ger vintagelooken men är ändå modern. Perfekt. Här bar jag den med loafers och jeans.

*** English*** When the weather is a bit unsteady I always play it safe with either a knit or a leather jacket. Like this one which I love, from Bodaskins, it gives that vintage look but also feels modern. Perfect. Here I wore it with jeans and loafers.

0
4