ostadigt väder

Ostadigt väder, safear upp med antingen stickat eller den här skinnjackan från Bodaskins. Älskar snittet, den ger vintagelooken men är ändå modern. Perfekt. Här bar jag den med loafers och jeans.

*** English*** When the weather is a bit unsteady I always play it safe with either a knit or a leather jacket. Like this one which I love, from Bodaskins, it gives that vintage look but also feels modern. Perfect. Here I wore it with jeans and loafers.

0
4

On repeat

Två plagg jag bär hela sommaren. Den vita skjortan som verkligen funkar med allt. Till jeans, vita byxor, svarta, till shorts, som coverup på beachen och som jag bär den, ovanpå klänningen. Så himla bra plagg, länkad här! Det andra plagget är den svarta klänningen. Den här funkar så bra för sommar i stan, både på dagen och för utekvällen. Och när temperaturen faller kan man addera en blazer eller stickat. Så användbar. Jag bär också en tote från Stories och Havaianas flip flops.

*** English*** Two items I’m wearing on repeat all summer. The white shirt which works with denim, with white trousers or black, with shorts, as a cover up at the beach or as seen on me here, as a layer over a dress. Such a great piece of clothing, linked here. The second item is the black dress.This one works sooo well in the city, both at daytime and for evenings out. And when temperatures drop it goes great with knits and blazers. So versatile. I’m also wearing a tote bag from Stories and regular Havaianas flip flops.

0
9

Raffia slides

Okej, hur fina är dessa slides. Sommarkänsla. De. kommer från Dagmar och du hittar dem här!

*** English *** Slides that gives summer feeling. From Dagmar, you’ll find them here.

0
8