On repeat

Två plagg jag bär hela sommaren. Den vita skjortan som verkligen funkar med allt. Till jeans, vita byxor, svarta, till shorts, som coverup på beachen och som jag bär den, ovanpå klänningen. Så himla bra plagg, länkad här! Det andra plagget är den svarta klänningen. Den här funkar så bra för sommar i stan, både på dagen och för utekvällen. Och när temperaturen faller kan man addera en blazer eller stickat. Så användbar. Jag bär också en tote från Stories och Havaianas flip flops.

*** English*** Two items I’m wearing on repeat all summer. The white shirt which works with denim, with white trousers or black, with shorts, as a cover up at the beach or as seen on me here, as a layer over a dress. Such a great piece of clothing, linked here. The second item is the black dress.This one works sooo well in the city, both at daytime and for evenings out. And when temperatures drop it goes great with knits and blazers. So versatile. I’m also wearing a tote bag from Stories and regular Havaianas flip flops.

0
9

Raffia slides

Okej, hur fina är dessa slides. Sommarkänsla. De. kommer från Dagmar och du hittar dem här!

*** English *** Slides that gives summer feeling. From Dagmar, you’ll find them here.

0
8

Inlägget innehåller annonslänkar

SALE SEASON

Rean pågår för fullt och jag satsar på klassiker och kanske en och annan sommarklänning, det är bra läge att ladda garderoben med fina fynd. Förutom klänning så tittar jag på stickat, även om sommarn är här kommer det kallare tider. Håller span på jeans och kavajer. Randigt. Här kommer en lista med länkar till de butiker jag brukar spana in:

*** Bra basics hos Weekday, som jeans och toppar.
*** Hos & Other Stories  brukar jag hitta klänningar och kjolar.
*** Marville Road Archive sale spanar på stickat och klänningar.
*** På Arket spanar jag efter kavajer och randigt.
*** Träningskläder hittar jag oftast hos Röhnish.
*** Asos har en salig blandning av kläder.
*** Klänningar och semester pieces från By Malina. Så mycket fint.
*** Lindex brukar ha en del godbitar.
*** Mycket fint hos Filippa K.

Ja listan kan göras hur lång som helst men dessa brukar jag spana hos först. Happy shopping!

0
4