Easy breezy linen suit

Svart men löst och ledigt i linne. Älskar den här kostymen, kommer från COS. Perfekt för de svala sommardagar vi har nu.

*** English*** Black but breezy linen so works great for these colder summer days we are having in Stockholm at the moment. This suit is from COS, so perfect!

0
12

Friday wishlist

Fredag och en önskelista. 1. Detta linne från Loewe, enkelt + snyggt. Eller något liknande från Prada. Jag säger ja tack! 2. Keps från Sporty & Rich. 3. Solglasögon från Fendi, lite roliga och coola samtidigt. 4. Bowlingväskan är tillbaka, den här minivarianten från Miu Miu är gullig. 5. Kjol också från Miu Miu. 6. Jag vill ha röda naglar, lysröda. Funderar på det här lacket från Chanel, nr 147.

*** English*** Friday and a wishlist. 1. This top from Loewe, simple + cool. Or something similar but with the Prada triangle. Yes, please. 2. Cap from Sporty & Rich. 3. Sunglasses from Fendi, fun and cool at the same time. 4. The bowling bag is back, this mini one from Miu Miu is cute. 5. Skirt, also from Miu Miu. 6. I want red nails, bright red nails. Been eyeing this polish from Chanel, number 147.

0
9

Summer in the city

Sommar i stan och jag har flera favoritplagg jag alltid återkommer till. Bland annat den vita skjortan och ett par svarta byxor. Dessa som jag har på mig ovan är luftiga och otroligt mjuka, perfekta för citysommar. Skjortan är krispig och vit, den åker med på semestern också som coverup över bikinin. Väskan kommer från Agneel och en storfavorit! Så enkel och så bra.

*** English*** Summer in the city and I’m wearing some of my favorites that I always go for. The crispy white shirt and a pair of soft thin black trousers. Dressed but relaxed, perfect for the city. The shirt is also a winner for up coming beach days, then it will double as a coverup over the bikini. Love it when you get a lot of wear out of a garment. My bag is Agneel, love this little cute bag so much.

0
11