Friday wishlist

Fredag och en önskelista. 1. Detta linne från Loewe, enkelt + snyggt. Eller något liknande från Prada. Jag säger ja tack! 2. Keps från Sporty & Rich. 3. Solglasögon från Fendi, lite roliga och coola samtidigt. 4. Bowlingväskan är tillbaka, den här minivarianten från Miu Miu är gullig. 5. Kjol också från Miu Miu. 6. Jag vill ha röda naglar, lysröda. Funderar på det här lacket från Chanel, nr 147.

*** English*** Friday and a wishlist. 1. This top from Loewe, simple + cool. Or something similar but with the Prada triangle. Yes, please. 2. Cap from Sporty & Rich. 3. Sunglasses from Fendi, fun and cool at the same time. 4. The bowling bag is back, this mini one from Miu Miu is cute. 5. Skirt, also from Miu Miu. 6. I want red nails, bright red nails. Been eyeing this polish from Chanel, number 147.

0
9

Summer in the city

Sommar i stan och jag har flera favoritplagg jag alltid återkommer till. Bland annat den vita skjortan och ett par svarta byxor. Dessa som jag har på mig ovan är luftiga och otroligt mjuka, perfekta för citysommar. Skjortan är krispig och vit, den åker med på semestern också som coverup över bikinin. Väskan kommer från Agneel och en storfavorit! Så enkel och så bra.

*** English*** Summer in the city and I’m wearing some of my favorites that I always go for. The crispy white shirt and a pair of soft thin black trousers. Dressed but relaxed, perfect for the city. The shirt is also a winner for up coming beach days, then it will double as a coverup over the bikini. Love it when you get a lot of wear out of a garment. My bag is Agneel, love this little cute bag so much.

0
11

Inlägget innehåller annonslänkar

Things I’ll pack for vacay

Semestern närmar sig med stormsteg och det här är tre ting som jag kommer packa ner i resväskan. Tydligen verkar jag gilla grönt den här säsongen, grönt stickat och grön bikini. Den olivgröna bikinin kommer från Weekday och jag känner att den blir snygg till lite solbränna.  Jag har också köpt den här limegröna stickade toppen. Blir snygg till vita loose linnebyxor på kvällen. Från Arket. Och sist men inte minst en strandväska som är snygg, bra pris och rymmer mycket. Föredrar att ha en enkel strandväska som man vågar ställa ner överallt utan att tänka på att den skadas eller blir stulen. Den här kommer från Stories. Packar du ner något särskilt till din semester? Kram! C

*** English*** Well holiday times are coming up soon and I got these three pieces that are going with me. And apparently I got a thing for greens this season, green knit and green bikini. This olive green bikini from Weekday, simple and I love the color, think it will look especially good with a little tan. I also got this lime green cardigan top which I’ll wear with white trousers for casual evenings. It’s from Arket.

And finally my beach tote, I prefer wearing something simple and easy to the beach, something that I don’t need to be afraid it gets damaged or stolen. This straw tote is perfect. It’s from Stories. Are you packing anything special for your holiday? xx C

0
11