ANNONS
Integritet på Tailsweep

Wishlist rn

/

På min önskelista. Några fina ting som jag skulle vilja addera till garderoben, som passar både nu och till hösten. 1. Stickad bomullströja från Arket. Älskar färgen! 2. Gucci-pumps, ja tack!  3. Den perfekta skinnbombarjackan från Halfboy. Den här äger jag redan, så lycklig för den! 4. Liten somrig tote, så gullig. Vill matcha denna med stickat, jeans och sandaler, också perfekt för beachen. 5. Rumsdoft, Santal 26 från Le Labo, för den där hotell-lobby-känslan. 6. YSL logo tee, att slappa runt i hela semestern.

*** English*** On my wishlist rn. Great additions for my closet both for summer but also for fall. 1. Cotton knit from Arket. Love this color! 2. Gucci pumps, yes please! 3. The perfect leather bomber jacket by Halfboy (I already own this amazing piece). 4. Small raffiatote to team with knits, denim and sandals, also for the beach. In love! 5. Santal 26 room scent from Le Labo. Need that hotel lobby vibe at home. 6. YSL logo tee, to lounge in all vacay long.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00