Inlägget innehåller annonslänkar

Hey vacay!

Semestertider är nära nu. Vill ha enkla snygga basplagg som går att matcha med allt. Här är några saker som jag verkligen skulle vilja packa ner i resväskan. 1. Solglasögon från Dior. 2. Beach coverup från Arket. 3. Bikini från Weekday. 4. Väska från Arket. 5. Havaianas.

*** English*** Vacation is near now. I want to wear simple basic pieces that I can match with anything. Here are some of the pieces I’d love to pack in my suitcase. 1. Sunglasses from Dior. 2. Beach coverup from Arket. 3. Bikini from Weekday. 4. Bag from Arket. 5. Havaianas.

0
6

Inlägget innehåller annonslänkar

Sommarens snyggaste randiga skjortor

En randig skjorta är ett nyckelplagg i sommar, funkar till det mesta och även som coverup på stranden. Jag har investerat i en oversize från Stories. Kommer bära till jeans, ljusa linneplagg och beige. Ovan ser du tre av mina favoriter från; Stories, Arket och COS.

Ett par andra favoriter som inte fick plats ovan är denna klassiker från Uniqlo och den här skjortklänningen från COS.

Vad tycker du, har den randiga skjortan en given plats i din garderob?

*** English *** The stripe shirt is a key piece for me this summer, it works with most pieces like jeans, beige and light linen also it works as a cover up at the beach. I invested in an oversize option from Stories. Will wear with blue denim and khaki trousers as soon as the weather gets better (it’s raining cats and dogs rn in Stockholm). Above are three of my favorites from Stories, Arket and COS.

I also found these lovely ones, a classic at Uniqlo and a shirt dress from COS.

What do you think, is the stripe shirt a key piece for you this summer?

5
11

Weekend outfit check x 2

Äntligen värme och sol! Och dessutom helg! En fantastisk kombination ju! Här sitter jag i skinnjacka men den åkte av så fort jag kom ut i solen! Cargos från Arket och linne också ( de gör så bra baslinnen tycker jag). Sneakers är Onitsuka Tiger.

*** English*** Some heat and sunshine has reached Stocholm finally. Also it’s weekend! A great combination! Here’s me in leather jacket but took it off as soon as I got in to the sun! My cargos are from Arket, tank top also from Arket (these are my favorites) and sneaker are Onitsuka Tiger.

Igår bar jag den här looken med en randig skjorta och vita linnebyxor. Blev stannad så många gånger av folk som ville veta var skjortan kom ifrån, kul! Och jag kan förstå varför, den här skjortan är grym och ger Old Celinevibbar! Dessutom bra pris, du hittar den här! Linnebyxorna hittar du här!

Yesterday I wore this look with an stripe oversized shirt and white linen trousers. I got stopped a bunch of times for this shirt when I walked around the city. I can see why because this shirt is THE striped shirt, it gives old Celine vibes too. Super affordable and you can find it here. Also here is the link to the linen trousers.

0
11