ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Sommarens snyggaste randiga skjortor

/

En randig skjorta är ett nyckelplagg i sommar, funkar till det mesta och även som coverup på stranden. Jag har investerat i en oversize från Stories. Kommer bära till jeans, ljusa linneplagg och beige. Ovan ser du tre av mina favoriter från; Stories, Arket och COS.

Ett par andra favoriter som inte fick plats ovan är denna klassiker från Uniqlo och den här skjortklänningen från COS.

Vad tycker du, har den randiga skjortan en given plats i din garderob?

*** English *** The stripe shirt is a key piece for me this summer, it works with most pieces like jeans, beige and light linen also it works as a cover up at the beach. I invested in an oversize option from Stories. Will wear with blue denim and khaki trousers as soon as the weather gets better (it’s raining cats and dogs rn in Stockholm). Above are three of my favorites from Stories, Arket and COS.

I also found these lovely ones, a classic at Uniqlo and a shirt dress from COS.

What do you think, is the stripe shirt a key piece for you this summer?

4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00