Weekend outfit check x 2

Äntligen värme och sol! Och dessutom helg! En fantastisk kombination ju! Här sitter jag i skinnjacka men den åkte av så fort jag kom ut i solen! Cargos från Arket och linne också ( de gör så bra baslinnen tycker jag). Sneakers är Onitsuka Tiger.

*** English*** Some heat and sunshine has reached Stocholm finally. Also it’s weekend! A great combination! Here’s me in leather jacket but took it off as soon as I got in to the sun! My cargos are from Arket, tank top also from Arket (these are my favorites) and sneaker are Onitsuka Tiger.

Igår bar jag den här looken med en randig skjorta och vita linnebyxor. Blev stannad så många gånger av folk som ville veta var skjortan kom ifrån, kul! Och jag kan förstå varför, den här skjortan är grym och ger Old Celinevibbar! Dessutom bra pris, du hittar den här! Linnebyxorna hittar du här!

Yesterday I wore this look with an stripe oversized shirt and white linen trousers. I got stopped a bunch of times for this shirt when I walked around the city. I can see why because this shirt is THE striped shirt, it gives old Celine vibes too. Super affordable and you can find it here. Also here is the link to the linen trousers.

0
11

Inlägget innehåller annonslänkar

Earrings I just bought and love

Säg hej till dessa två par örhängen jag köpt nyligen! Jag är så nöjd över dessa så tänkte dela med mig av länkar. Jag gillar både silver och guld och mixar gärna men om du trivs extra bra i silverfärgat så är ju dessa absolut något för dig! Första paret är ett par dubbelhoops från Stories och par nummer två är ‘bollar’ från COS.

*** English*** Ok so here are two pairs of earrings I just bought and I’m so happy with them so sharing the links! I love both gold and silver and basically never figured out if I like one more than the other or if one suits me better. So I’m mixing. But if you are extra in to silver color these are for sure for you! The first pair is a double hoop from Stories and the other pair is a ball like from COS. 

0
4

I have this thing for stripes

Så himla fräscht med randigt tycker jag. Jag bär en tröja från Arket, byxa också från Arket, väska Demellier, solglasögon Chanel och sneakers från Adidas (Samba Vegan).

*** English *** I love a good stripe and this knit is perfect for rn! I’m wearing  a sweater från Arket, cargos also from Arket, bag from Demellier, sunglasses from Chanel and sneakers from Adidas (samba vegan).

1
5