BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bazoom

Så förnyar du din garderob inför våren!

Våren är snart här och det betyder att det är dags att förnya garderoben! Det finns många sätt att uppdatera din stil inför våren. Om du letar efter nya kläder, se till att gå igenom de plagg som du redan har och se om du kan mixa dem på olika sätt. Du kan även prova ut nya plagg som ger dig en frisk look. Njut av vårens mode medan du uppdaterar din garderob!

Den perfekta basgarderoben – klara dig med det bästa från alla säsonger

Den perfekta basgarderoben är en som innehåller kläder som passar alla säsonger. Det börjar med att välja de rätta plagg för varje årstid. Du kan investera i ett par bekväma sneakers som håller genom nästan alla säsonger. Oavsett vilken säsong det är, se till att ha några grundläggande plagg som fungerar tillsammans – till exempel svarta jeans och en vit skjorta – som du kan använda för olika tillfällen. Hos Wordans hittar du ett brett utbud av urringat och andra basplagg som passar till alla säsonger. Naturliga material som bomull, linne och ull är bra val för att hålla dig bekväm under alla typer av väderförhållanden. Med den perfekta basgarderoben kommer du aldrig att gå miste om stil!

Förslag på hur man kan matcha olika typer av kläder och accessoarer

Våren är en fantastisk tid att experimentera med olika typer av kläder och accessoarer. För att få ut det mesta av din vårgarderob, kan du matcha ljusa pastellfärger som rosa, lila och gul med mörka jeans eller svarta byxor. Du kan också bära en vit skjorta under en blazer i samma färg som dina byxor för att skapa en stilig look. För att ge din outfit extra glans, kan du addera några accessoarer som ett par statement-örhängen eller armband. Om du vill ha en mer avslappnad look, prova på ett par sneakers tillsammans med ett par shorts och en t-shirt. För att göra det hela mer intressant, matcha dina sneakers med andra tillbehör som solglasögon, hattar och väskor i olika färger.

Hur uppdaterar man sin garderob på ett hållbart sätt?

Att uppdatera sin garderob på ett hållbart sätt är enkelt och kostnadseffektivt. Först och främst bör du försöka att återanvända det som du redan har, för att undvika att slänga textiler. Det kan innebära att man syr om, lappar eller ger nytt liv till gamla plagg. Om du inte har tid eller kunskap för detta finns det många second hand-butiker där man kan hitta unika plagg till bra priser. Man kan också byta kläder med vänner, familjemedlemmar eller grannar. Detta är en bra metod för att undvika onödiga inköp och samtidigt ge nytt liv till gamla plagg. När man väl gör nya inköp bör man se till att de är av god kvalitet och gjorda av miljövänliga material som bomull eller linne.

0
4

Inlägget innehåller annonslänkar

Weekend

Äntligen lite vårsol och 9! plusgrader! Kastade av mig kappan en kort sekund och tog den här bilden! Ser verkligen fram emot när man kan gå i stickat och jeans och sandaler (mitt favoritväder)! Kofta/jacka Stenströms, jeans Weekday, boots Stories och väska Demellier. Hoppas du har en fin påskhelg! xx C

*** English *** Finally some sun looking through all the layers of grey here in Stockholm. We had 9 degrees today so I threw off my coat for a brief second for this picture. I really really look forward to when I can wear knits, denim and sandals (my favorite weather)! Here I’m wearing knit from Stenströms, jeans from Weekday, boots from Stories and a Demellier bag. I hope you’re having a nice easter weekend! xx C

0
7