Inlägget innehåller annonslänkar

Weekend

Äntligen lite vårsol och 9! plusgrader! Kastade av mig kappan en kort sekund och tog den här bilden! Ser verkligen fram emot när man kan gå i stickat och jeans och sandaler (mitt favoritväder)! Kofta/jacka Stenströms, jeans Weekday, boots Stories och väska Demellier. Hoppas du har en fin påskhelg! xx C

*** English *** Finally some sun looking through all the layers of grey here in Stockholm. We had 9 degrees today so I threw off my coat for a brief second for this picture. I really really look forward to when I can wear knits, denim and sandals (my favorite weather)! Here I’m wearing knit from Stenströms, jeans from Weekday, boots from Stories and a Demellier bag. I hope you’re having a nice easter weekend! xx C

0
7

Obsessed with linen cargos

Är besatt av cargobyxor i linne, alltså hur snyggt?!? Här är tre par som du inte får missa! Jo, jag vet det är fortfarande snö på marken i Stockholm, men våren och sommaren är på väg, då vill jag vara redo! Dessa byxor kommer jag bära på repeat! 1. Svarta från COS. 2. Vita från Weekday. 3Och beigea, också de från Weekday. Trevlig cargo shopping!

***English*** My lastest obsession, the linen cargo pant. Here are three pairs that are just too good to miss out on! It’s still snow here in Stockholm but planning for warmer days ahead and then I’m gonna wear these on repeat! 1. A black pair from COS. 2. White ones from Weekday. 3. And beige ones also from Weekday. Happy cargo shopping!

2
2