Spring is that you?

Kan man ana lite vår i luften, tror minsann det! Har på mig jeans från Weekday, får så mycket frågor om dessa varje gång jag bär dem och dessa är alltså modellen Astro (som är en unisex modell), snyggt vida och så prisvärda, mina absoluta favoriter. Bootsen från Stories är nu invigda, så sköna och snygga! Tröjan är från COS, kappan från Weekday. Den lilla väskan är ett mobilfodral, skönt att ha koll på vart mobilen befinner sig i alla lägen! Det kommer från franska Del ‘Ep som även gör andra fodral i äkta läder, spana in här! 

*** English*** There’s a tiny amount of spring in the air in Stockholm, can’t wait until spring arrives for real. I’m wearing jeans from Weekday, I get asked a lot about these all the time and they are the model Astro (a unisex model), they are extra wide and the price is really great, my favorites rn. My boots are from Stories and they are super comfy, love them! My knit is from COS and my coat is also from Weekday. The little bag is a phone case from french Del ‘Ep.

0
6

Inlägget innehåller annonslänkar

Weekend incoming

Helg på ingång! Vad gör ni en dag som denna? Jag springer ärenden i ett isigt och snöigt Stockholm. Här en bild från veckan innan när det var vårigt. Iklädd vårens nyanser med byxa från COS, kavaj från Whistles och solglasögon från Stories. Önskar alla en glad fredag!

*** English*** Weekend incoming! What are you up to a day like this? Me, I’m running some errands here in snowy and icey Stockholm. Here is a pic of me from last week when spring made an appearance. Dressed in spring shades, trousers from COS, blazer from Whistles and sunglasses from Stories. Happy friday!

0
7

Inlägget innehåller annonslänkar

Spring deluxe!

Vårigt värre! Ljusa toner, beige, jeans, stora blazrar och loafers. 5 super investeringar till vårens garderob! 1. Oversizad blazer i linne från Zara. 2. Linneväst från Stories. 3. Ljusblå jeans från Zara. 4. Liten pouch med handtag från Longchamp. 5. Klassiska loafers från Flattered.

***English*** Spring deluxe! Light shades, beige, denim, oversize blazers and loafers. 1. Oversized blazer in linen from Zara. 2. Linen waistcoat from Stories. 3. Light blue jeans from Zara. 4. Small pouch with top handle from Longchamp. 5. Classic loafers from Flattered.

0
6