Inlägget innehåller annonslänkar

Beach please!

Så redo för stranden nu. Har redan hunnit boka sommarens första resa och längtar! Tänker mig en ganska så färgglad semester. Blommig klänning från Whistles, topp från Zara, klänning i tyll från Zara, beachväska från Stories, bikini från COS och sandaler i jeanstyg från Arket.

*** English*** I’m soooooo ready for the beach right now. We already books the first trip of the summer and I just can’t wait to go! I’m thinking it might be a pretty colorful vacay this year. Floral dress from Whistles, top from Zara and the tulle dress is also from Zara, the beach bag is from Stories, bikini from COS and denim sandals from Arket.

0
6

Inlägget innehåller annonslänkar

The trench

Denna trench coat är så grym, lite styvare i materialet, vattenavvisande, kommer från Andiata. Jeansen är ett par cargo jeans, unisex från Weekday, påminner mig om ett par från the Attico, du måste spana in dem. Tröjan är en ny favorit från Stenströms och den här kan jag verkligen rekommendera, perfekt i både material och passform. Jag gick upp en strl för att få den lite slapp sådär. Sneakers är Adidas Vegan Samba och solglasögonen är från Chanel. Ta ta!

*** English *** In looove with this trench by Andiata, the material is a bitt stiff and that makes the fit sooo good. My jeans are a pair of cargo jeans from Weekday, unisex, they reminds me of a pair from the Attico, you need to check these out! The knit is a new favorite, perfect material and fit from Stenströms. Sneakers are Adidas Samba Vegan and sunnies from Chanel. Ta ta!

2
8

The beige coat – a real sign of spring

Finns inget bättre vårtecken än den beiga kappan, visst?!? Antingen en car coat som den från Marville Road jag bär här ovan eller trenchcoaten, båda är verkligen klassiker som håller!

Min väska kommer från franska Reco, designer är Bea Recoder som tidigare arbetat med bland andra Balenciaga, Paco Rabanne och Chloé. Väskorna är handgjorda på överblivet läder från läderfabriker och sedan skapade med en lapptäcketeknik för att få det så hållbart som möjligt. Väskorna sälj bland annat hos Browns fashion och i Recos egna webbshop. 

Till detta bär jag mina abosluta favorit bas kläder. Ulltröja från Uniqlo, prisvärd och lyxig. Solglasögon från Chanel,modell nummer 5416. Byxor från Arket, de bästa! Och Adidas Gazelle sneakers.

*** English*** Is there a better sign of spring than the beige coat?!? Love it! I prefer to wear either a car coat or a trench coat, both are classic models that lasts through time. Above I’m wearing a car coat by Marville Road. 

My bag is by Reco Paris, a new french brand by designer Bea Recoder who previously worked with brands like Balenciaga, Paco Rabanne and Chloé. The bags are all handmade from scrap leather from the tanneries and in this patch technique to make the most of the scraps and to keep it very sustainable. You can find the bags at Browns fashion and at Reco’s own webshop. 

I also wear my absolute favorite basics for this look. A wool knit by Uniqlo, very affordable and feels so luxe at the same time. Sunglasses from Chanel, the model number is 5416. Trousers from Arket, the best. And the Adidas Gazelle sneakers.

2
13