ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Beach please!

/

Så redo för stranden nu. Har redan hunnit boka sommarens första resa och längtar! Tänker mig en ganska så färgglad semester. Blommig klänning från Whistles, topp från Zara, klänning i tyll från Zara, beachväska från Stories, bikini från COS och sandaler i jeanstyg från Arket.

*** English*** I’m soooooo ready for the beach right now. We already books the first trip of the summer and I just can’t wait to go! I’m thinking it might be a pretty colorful vacay this year. Floral dress from Whistles, top from Zara and the tulle dress is also from Zara, the beach bag is from Stories, bikini from COS and denim sandals from Arket.

0

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00