ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

50 shades of beige

/

En favoritfärg, går inte att misslyckas med beige tycker jag. Och dessutom en het färg till våren! Här kommer några av mina beiga favoriter. 1.Ljusbeige stickad kashmirtröja. 2. Byxa från Stories. 3. Stickad favorit från Arket (den jag bär ovan). 4. Cargobyxa från Arket (de jag bär ovan). 5 Oversize blazer.

6. Trenchcoat från Weekday.

***English*** A favorite color, one can’t fail with beige in my opinion. Also it’s one if the hottest colors for spring! Here are some of my beige favorites. 1.Light beige knitted cashmere. 2. Trousers from Stories (the ones I’m wearing above). 3. Knitted favorite from Arket (the one I’m wearing above). 4. Cargo trousers from Arket. 5 Oversize blazer. 6. Trenchcoat from Weekday.

1

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00