BETALT ANNONSSAMARBETE MED French Connection

Blue for spring

I väntan på våren rockar jag den här snygga klänningen! En riktigt snygg vårklänning som du hittar här! Just blått är en av vårens hetaste färger och det gäller allt från turkost, havsblått till elektriska nyanser. Det är snyggt med en blå färgklick tycker jag! Runt halsen har jag virat en svart enkel men perfekt baskofta!

English*** I’m out and about in this epic blue dress that is a real shop stopper for spring! You can shop the dress here! Blue in all shades from turqouise, to oceanic to electric are very in for spring 23. I love a blue splash of color! Around my neck is a perfect basic cardi!

2
11

Forever favorites

Hej och hallå! Jag laddade nyss upp denna outfit på instagram. Och den här outfiten är verkligen en favorit i repris. Kappa, sneakers, helsvart och väldigt bekvämt = 100% jag! Har du någon sådär 100% du outfit? Berätta, skulle vara så kul att höra vad du gillar bäst!

*** English*** Hiya! I just uploaded this look on my instagram and realized this look is a big time favorite for me. Coat, sneakers, all black and very comfortable = 100% me! Do you have a look that is 100% you? I would love to hear about it!

1
19

Spring wishlist

Vårens önskelista. Vita jeans med en twist från Margiela. Dessa är galet snygga på. Lediga fuskskinnbyxor, ja tack (dessa har jag faktiskt redan klickat hem)! Ett kap! Och hur snygga tillsammans med lite stickat, den här är från Soft Goat. Ballerinas ligger högt upp på listan, kanske ett par från Chanel? Sätter gärna den här ringen från Cartier på pekfingret. Sist men inte minst den här väskan från Bottega. Älskar att den är i mocka!

English*** Spring wishlist. White denim with a twist from Margiela. These look sooo insanely good on. Loose fit faux leather trousers, yes please (acctually I already got these). These are such a catch and they will look great with any knitwear, like this lilac cropped knit from Soft Goat. Ballerinas are on top of my shoe-to-get-list. Chanel maybe? This ring from Cartier on the index finger. Oh yes! Last but not least a woven bag from Bottega. Love this suede number!

2
13