ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED French Connection

Blue for spring

/

I väntan på våren rockar jag den här snygga klänningen! En riktigt snygg vårklänning som du hittar här! Just blått är en av vårens hetaste färger och det gäller allt från turkost, havsblått till elektriska nyanser. Det är snyggt med en blå färgklick tycker jag! Runt halsen har jag virat en svart enkel men perfekt baskofta!

English*** I’m out and about in this epic blue dress that is a real shop stopper for spring! You can shop the dress here! Blue in all shades from turqouise, to oceanic to electric are very in for spring 23. I love a blue splash of color! Around my neck is a perfect basic cardi!

2

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00