ANNONS
Integritet på Tailsweep

Balmain hair couture

/

Fick hem det här galet trevlig budet häromdagen med gamla och nya favoriter från Balmain. Deras torrshampoo älskar jag och har använt till och från i flera år! Likaså textursprayen som ger bra med volym. Och så luktar de supergott! Spänd på att testa värmeskyddet och hårmasken. Det behöver verkligen mitt hår som känns mer än torrt och sprött just nu!

*** English
I recieved this amazing package containing new and old favorites from Balmain. I love their dry shampoo and have been using this on and off for years. I also love the texture spray which gives great volume. And they smell so good as well! I’m excited to try the hair mask and the heat protection. Much needed for my brittle and dry hair.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00