Balmain hair couture

Fick hem det här galet trevlig budet häromdagen med gamla och nya favoriter från Balmain. Deras torrshampoo älskar jag och har använt till och från i flera år! Likaså textursprayen som ger bra med volym. Och så luktar de supergott! Spänd på att testa värmeskyddet och hårmasken. Det behöver verkligen mitt hår som känns mer än torrt och sprött just nu!

*** English
I recieved this amazing package containing new and old favorites from Balmain. I love their dry shampoo and have been using this on and off for years. I also love the texture spray which gives great volume. And they smell so good as well! I’m excited to try the hair mask and the heat protection. Much needed for my brittle and dry hair.

0
7

Monday and the perfect suit trousers

Den perfekta kostymbyxan kommer från Weekday, därifrån kommer också de synliga boxershortsen (denna trend kommer stort i vår), topp från Zara och kappa från Mango (för flera år sedan). Örhängena är från Arket och nya favoriter, snygga till allt!

English***
The perfect suit trousers / pants are found at Weekday, they also have the perfect boxer shorts (the trend with visible boxers are big this spring/summer season), top from Zara and coat from Mango (several seasons back). My hoops are from Arket these are nice with everything!

2
8

Inlägget innehåller annonslänkar

Spring wishes

Vårönskningar deluxe! Liten denimväska från Bottega Veneta, lila stickat från Loewe, boots från Stories, hårsnodd från Prada, halsband med hjärtberlock från Trine Tuxen och de perfekta vida jeansen, Astro från Weekday.

English***
Spring wishes deluxe! Small denim bag from Bottega Veneta, purple knit from Loewe, boots from Stories, hairtie from Prada, necklace with heart pendant from Trine Tuxen and the perfect wide denim, Astro from Weekday.

1
9