Inlägget innehåller annonslänkar

En häromdagens

Här är en riktig favoritoutfit som jag kör på repeat i vinter! Brun pufferjacka från Röhnisch, svarta byxor från Arket och svart polo från Arket. När det är barmark är det sneakers som gäller annars kör jag svarta Uggs. Lilla väskan kommer från Songmont. Örhängen från All Saints.

0
7

Inlägget innehåller annonslänkar

Januaris skönhetsköp

Skyddande och närande hårolja och kam från Shu Uemura. Gillar verkligen deras hårvård ‘Art of Hair’ så mycket. Den här oljan gör under för risigt och torrt vinterhår. Och luktar superfräscht, vilket är extra plus! Just den här är en specialutgåva med Sailor Moon tema, länkar till samma olja fast utan Sailor Moon temat här. 

Köpte på mig ett par nya sminkborstar från Flare. Deras borstar är toppen, finns i många storlekar och priset är toppen likaså. Finns bland annat på Åhlens.

Spray ‘Bedroom Hair’ från Kevin Murphy, ger lite stadga och fräschör, perfekt om man vill ha den där lite rufsiga looken. Älskar alla Kevin Murphys produkter.

0
4