höstens byxtrender

Hej nya favoriten, byxor med nedvikt midja. En av de stora trenderna till hösten och jag gillar! Dessa ssom jag har på mig kommer från Camilla and Marc som är ett av mina favoritmärken! Funkar ju att vika ner jeans och andra kostymbyxor på egen hand också. En annan trend är parachute- och cargobyxorna a la Y2K. Man kan väl säga att de tar över efter joggingbyxan som vi left med nu ett tag. Snyggt tycker jag! Jag klickade hem två par från Zara (gröna och svarta), hoppas att någon är snygg på! Dessa cargobyxor från H&M ser också fina ut, mer som en kostymbyxa med cargodetaljer. Vad tycker du om trenden? Tumme upp eller ner?

0
12

Inlägget innehåller annonslänkar

Helsvart höst / All black fall

Svart är basen i min garderob och den tål att investera i lite extra. tycker jag! Här kommer mina bästa köp som skapar en grym bas till hösten!

1. Kappa från Weekday, klassisk och perfekt för varje dag. Jag gillar också den här dubbelknäppta, ser så perfekt ut! 2. En snygg kashmirtröja, oversize och så skön. Den här från COS ligger redan och väntar i garderoben, redo för hösten! En något billigare variant är den här från Stories. 3. Byxa från COS, den här har jag redan burit så mycket, de perfekta byxorna. De kommer också i en ullblandning. 4. Snygga grå/svarta basjeans från Monki. 5. Väska från Stories. 6 Sneakers, Adidas Gazelle. 

*** English*** I love black and it is the core in my closet, that is worth investing in! Here are my top pieces to create a nice black base for fall!

1. Coat from Weekday, classic and great for everyday. I also looove this double breasted one, sooo perfect! 2. A good cashmere knit, a bit oversize and super comfy. This one from COS already lies in my closet, ready for fall! A little cheaper option is this one from Stories. 3. Pants from COS, already been wearing these so much, the perfect pant. They also come in a wool blend.

4. A great basic black/grey denim from Monki. 5. Bag from Stories. 6 Sneakers, Adidas Gazelle. 

0
21