Inlägget innehåller annonslänkar

5 snyggaste randiga tröjorna

Älskar randigt, gör det mesta chic. Har aldrig sett en randig tröja jag inte gillat! ;D Här är 5 finfina randiga köp som finns i butik just nu!

1. Randigt från Stories i flera olika färgsättningar. 2. Randig oversizad sweatshirt från Arket. 3. Enkel randig tee, från COS. 4. Brisig randig skjorta, från Monki (och matchande byxa). 5. Stickat med polokrage från Stories. 

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

0
21

Inlägget innehåller annonslänkar

Bästa övergångsplaggen just nu

Just nu köper jag bara plagg som funkar lika bra nu som i höst. Plagg att ta med sig över säsongerna. Här kommer några av mina favoriter! Oversize blazer från Weekday, snygg till vita jeans! 

Vita jeans igen men här till min absoluta favoritkofta från COS. På COS finns också byxorna som jag älskar i svart , dessa har även funnits i beige och kan finnas kvar i butik, bär dessa nedan. Liknar de från the Row men trevligare prislapp. Väskan kommer från Cafune, älskar denna modell!

2
17

Summer in the city!

Tillbaka i stan och njuter av sommar! Här bär jag set från Stories, kjolen hittar du här och toppen här. Väskan fyndade jag förra året i Palma, sandaler från Hermes och ovala solglasögon från Chanel (liknande här).

*** English*** Back in the city and enjoying summer! Here I’m wearing a set by Stories, skirt here and top here. The bag is from a small shop in Palma, sandals from Hermes and oval sunnies from Chanel (similar here).

0
16