ANNONS
Integritet på Tailsweep

My Samsonite

/
IMG_5716 kopiera
IMG_5755 kopiera
IMG_6022 kopiera
IMG_5721 kopiera
0E1A4300 kopiera 2

Inför sommaren investerade vi i nya resväskor från Samsonite, den här modellen heter Proxis och är superlätt men samtidigt stabil som tusan och lättkörd. Bra att de är lätta för jag packar gärna tungt och vill då inte att väskan ska väga något. Dessa går också att personalifiera både med initialer invid låset och så kan man skriva vad man vill på stången till handtaget.

Tycker det blev så fint och bra att ha för igenkänning när de kommer på bandet! Bambi som nu är 7 år kör på Stackd i rosa (såklart) och en större Dream Rider som handbagage, den är skön att vila och åka på när man är trött och den rymmer allt man kan behöva på planet, ni vet ipad, tidningar, leksaker, extra kläder och sånt.

Personaliseringen gjorde vi direkt i Mall of Scandinavia här i Stockholm där Samsonite har butik men det går också att göra online! Spana in här!

0

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00