ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Hunkemöller

Sommarens hetaste bikinis från Hunkemöller

/
sds2

Äntligen är det semestertider med sol och bad! Jag har sett så många snygga badkläder hos Hunkemöller. De har många fina kollektioner och här ovan ser du några av mina bikini favoriter som finns online och i butik just nu! Älskar trenden med starka färger men också det klassiska svarta.

IMG_5850 kopiera

Och här är favoriten, japp det blev klassiskt svart, denna bikini får följa med mig till Palma, solen och poolen! Svart med superfina detaljer som är pricken över i:et! Känner mig så snygg i den här!

IMG_5852-2 kopiera

Hunkemöller har också många snygga strandkläder, jag bara ääälskar de här flowy byxorna som jag också slog till på, perfekta att bära på stranden och vid poolen men funkar också till vardags. Här är en direktlänk till Hunkemöllers aktuella rabattkoder, missa inte alla fina erbjudanden som finns!

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00