Golden hour

Hej från Mallorca! Njuter av sol och värme här på ön! Ovan bär jag klänning från Stories och örhängen från Monki.

Måste ju berätta om hur det gick på Arlanda. Vårt plan gick 7:40 så vi tog första Arlanda Express in, den var framme 04:38. Vi hade redan checkat in online men behövde göra ’bag drop’. När vi kom upp till alla incheckningsdiskar ringlade kön sig lång men den gick fort framåt. Även långa köer till alla automater där man skriver ut baggagelappar. Men det finns en automat som ligger gömd, i mitten, bakom ngn infodisk vid toaletterna ( terminal5), noll personer där eftersom dessa automater inte syns, tips! Skrev ut alla lappar och köade sen vidare till bag drop. När vi var framme så blev det fel på bandet och allt stannade upp 10 min. Sen hade vi köpt Fast Track och den kön var mindre än den brukar vara en ’vanlig’ dag så det gick superfort. Har nog aldrig gått så fort på Arlanda så vi var positivt förvånade. Var ju minst sagt stressigt innan med allt man hört och läst om kaoset. Tycker stämningen var lugn men poliser med K-pistar patrullerade terminalen. Hoppas detta kaos lägger sig till man ska ut och resa nästa gång!

1
8