ANNONS

Rouge Coco Baume

/
IMG_4323
IMG_4324 kopiera
IMG_4406 kopiera

Jag är inte supermycket för heltäckande läppstift men vill gärna ha lite extra färg på mina läppar. Jag har rätt ljusa läppar i grunden så med lite färg känns de fräschare, mer livfulla. Jag har hittat en favorit som är ett färgat läppbalsam, Rouge Coco Baume i nyanserna My Rose och Natural. Så fina på, överst på min hand är My Rose och nederst Natural Charm. Dessa blir perfekta att köra på i sommar!

*** English*** So I might not be the biggest fan of lipstick but I do like some extra color on my lips. My lips are pretty light so with some added color I feel more fresh and lively! I have found a new favorite that is a tinted lip balm, Rouge Coco Baume.I love the shades My Rose (top of my hand) and Natural Charm (bottom). They look really great on, perfect for summer!

0

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00