ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Modern riviera chic but on a budget

/

Att se sådär fräscht rivierachic ut behöver inte kosta skjortan. Här är några av mina budgetfavoriter för att hitta stilen. 1. Randigt är ett måste, den här randiga skjortan kommer från Monki. Bär den oversize till bikini och sandaler. 2. Sandaler, dessa är favoriter, förvisso en bit över vad man kan kalla budget kanske, men värda sitt pris. De är Dunes bästsäljare sen flera år tillbaka. 3. Ovala solglasögon, ja tack! Det här är en snygg Chanel dupe från Weekday. 4. Lösa linnebyxor, randiga såklart, från Arket. 5. Bär dem ihop med något mer åtsittande och feminint, som denna virkade topp från Zara. 5. Det blir inte riviera utan en stråväska, den här lilla söta kommer i flera fina färger och du hittar den hos Pull & Bear. 6. Örhängen med hängen som går att ta av, smart när de går att bära både som nekla hopps och mer ‘blingiga’,  från Edblad.

*** ENGLISH*** Looking easy breezy riviera chic doesn’t have to be expensive. Here are my top budget pieces for a modern riviera feel. 1. Stripes are a must, this shirt is from Monki. Wear it oversize with bikini and sandals. 2. These shoes are on the higher end of budget for sure but so worth it. It’s Dune’s bestseller sandals and has been for years. I need them in white. 3. These oval sunglasses remind me of the Chanel ones. Looking very chic. 4. Loose fit trousers, striped of course. From Arket. 5. Wear with something more feminine and fitting, like this crochet piece from Zara. 5. Can’t be riviera without a straw bag obviously. This little cutie comes in many colors and you’ll find it at Pull & Bear. 6. Earrings that can change from simple hoop to a more eye catching style with pearls. Always love it when you can wear one thing in several ways. From Edblad.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00