ANNONS
Integritet på Tailsweep

Forever a denim girl

/

Alltså trivs så himla bäst i bra bas och jeans framförallt. Att ha snygga basplagg är nyckeln till en bra och enkel stil tycker jag. Det underlättar minst sagt. Sen gillar man ju olika basplagg förstås och beroende på vilket klimat man bor i. Mina bästa basplagg, signaturplagg kan man väl säga, är jeans, tees, stickat och kappa. Vilka är dina?

Här bär jag jeans, tee och jacka från Marville Road, boots och keps från Frame och väska från Agneel.

***ENGLISH***I’m most comfortable in great basics and denim. Having great basics in the wardrobe is key to a great and simple style in my opinion. It helps for sure. Then obviously one likes different kind of basics, it also varies depending on what climate you live in. My personal favorite basics, or should I say signature pieces, are jeans, tees, knits and coats. Which ones are yours?

Above I’m wearing jeans, tee and jacket from Marville Road, boots and cap from Frame and bag from Agneel.

0

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00