ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

The other day

/
0E1A0999 kopiera

Ljuset häromdagen, så skönt, äntligen! Vad jag har på mig? Jo, väskan är ‘Dena’ från Agneel, och den här är verkligen en så fin vardagsmodell, älskar! Kappan från Mango (köpt för några säsonger sedan), kofta från Stories, de har så mycket snyggt stickat just nu! Byxan kommer från Arket (cropped milano rib), gillar att ha croppade till boots, och så bootsen ett par Dr Martens.

*** English *** This light the other day, finally! So over winter right now, can’t wait for spring. What I’m wearing? Bag is the Dena bag from Agneel, coat is from Mango (old collection), cardigan from Stories, pants from Arket (cropped milano rib) and Dr Martens.

0

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00