ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

January beauty favorites

/
beautyjan2

Säg hej till mina beautyfavoriter i januari! 1. Necessär från MQ, så fin med snyggt mönster. Lagom stor att ha med på jobbet, man får ner handkräm, lite puder, läppmojs av valfri art och några pennor, perfekt! 2. Elizabeth Ardens Eight Hour Creme, evig favorit och oumbärlig på vintern. 3. För torr vinterhy, en riktig räddare och prisvinnare Weleda Skin Food Body Butter. Alltså denna är så bra! 4. Min absoluta favoritparfym just nu, NCP Concept nr 101 som doftar svagt av viol och clementin. Jag kan inte få nog av denna. 5. Hårspray från Balmain, Texturizing Volume Spray. Den här gillar både jag och sambon, ger stadga och volym och doftar magiskt. Perfekt om man har platt och ‘flygigt’ vinterhår. Det har jag.

*** English *** Say hello to my beauty favorites in January! 1. Beauty case from MQ, looove the pattern and color. Also it’s just the right size to bring to work or a weekend trip. You can fit moisturizer, powder, some lip stuff and pens, perfect! 2. Elizabeth Arden’s Eight Hour Creme, an eternal favorite and a must have during winter.  3. For real dry winter skin, a life savoir and award winner, Weleda Skin Food Body Butter. This one is so nice! 4. My absolute favoite perfume at the moment, it smells soft of violet and clementine, it’s NCP Concept nr 101, love it! 5. Balmain, Texturizing Volume Spray. Both me and Daniel loves this one, it gives volume and shape and smells magical! Perfect for flat and fluffy winter hair.

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00