ANNONS

Spring now, please! Pretty please!

/
0E1A0575 kopiera
0E1A0589 kopiera
0E1A0639 kopiera
0E1A0457 kopiera

Otålig som jag är så… Nu kan jag inte (eller vill) vänta på våren längre så jag tog ut min nya trench from Andiata på promenad. Lite varma lager under så funkar det! Den här trenchen är så fin tycker jag, älskar att materialet är sådär styvt så den inte bara hänger. Väskan kommer från Kasti Studios, den har också axelrem men jag gillar att bära den som clutch.

*** English*** Now I could not wait longer, I had to bring out my new trenchcoat from Andiata for a walk. Some warm layers underneath and I felt fine! This trench is so nice, I love that it’s so sturdy and not just hanging. My bag is from Kasti Studios, it also comes with a shoulder strap but I like to wear it as a clutch.

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00