ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Yellow pop!

/

Sportigt med liten färgklick, en favorit i repris för mig. Älskar det sportiga modet, bekvämt och skönt tycker jag, sen passar det så bra att bära i det här vädret också. Kappan är från Mango, från någon säsong sedan, sneakers från Balenciaga, polotröja från Monki och väska från Elleme. 

*** English*** Sporty with a color pop, favorite for me. Love this sporty fashion because it’s so comfy and I looove comfy. Also it’s very convenient in this type of weather. The coat is from Mango, a few seasons back, the sneakers are Balenciaga track 2.0, knit from Monki and bag from Elleme. 

1

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00