ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

City chic!

/
0E1A5718 kopiera
IMG_6692 kopiera

En av mina favoritkombos, camel och svart, så enkelt och chict på samma gång! Min kappa är från ett parisiskt märke Rosae Paris, de gör härliga parisienne-chica plagg! Jag har också en polotröja från Arket och den här har verkligen gått på repeat på sistone, äslkar den! Jeansen är från ett märke som heter De Rococo, jag bär no.6 och dessa är verkligen perfekta enligt mitt tycke! Solglasögonen är Saint Laurent Mica och sneakers är Adidas Forum Low.

*** ENGLISH*** One of my favorite combos, camel and black, so chic and easy at the same time! My coat which has such a nice fit is from a parisian brand called Rosae Paris, the make all the chic parisienne pieces. I’m also wearing a turtle neck knit from Arket and I’m wearing it on repeat these colder days. Jeans are from this cool brand called De Rococo and I’m wearing no.6, to me these have the perfect fit. Sunglasses are Saint Laurent Mica and sneakers are Adidas Forum Low.

0

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00