BETALT ANNONSSAMARBETE MED NA-KD

Street style from Stockholm, the coat edition

Det finns inget bättre än en snygg kappa tycker jag! Det finns så många olika stilar att välja på och min personliga favorit just nu är helt klart oversizekappan, då kan man också bekvämt bära lager av värmande plagg under när vintern kommer. Ovan bär jag en gul oversizekappa. Jag har också valt ut några av mina streetstyle-favoriter från Stockholms gator som inspirerar mig! Sportigt, klassiskt och coolt! Från en favorit till en annan, NA-KD.Fashion är en av mina favoritshoppar för prisvärt mode och de har så många fina kappor (och annat såklart) som jag tycker du ska spana in! Deras utbud är stort och de gör många fina influencersamarbeten!

*** English*** For me, nothing beats a good coat when it’s getting colder outside. There are so many ways to wear one and my personal favorite is to go oversize, then you can layer underneath when winter is coming. Above I’m wearing a yellow oversize coat. Also I have added some of my favorites streetstyle looks from Stockholm that inspire me! Sporty, classy and cool! From one favorite to another, NA-KD.Fashion is one of my favorite shops for affordable fashion and they have so many coats that you should check out! They have a huge selection and many awesome influencer collabs.

Här är några av mina favoriter från NA-KD.Fashion just nu! Rosa, grått och beige, jag vill ha allihopa! Rosa är verkligen iögonfallande, jag älskar kontrasten av det rosa och de skräddade detaljerna. Grått kan jag inte få nog av den här säsongen, tycker det passar så bra till allt. Och den gula teddykappan, alltså den är ju helt fantastisk! Så många fina! Vilken gillar du bäst?

*** English*** Here are some of my favorites from NA-KD.Fashion right now. Pink, grey tones and beige, I want them all! Pink is always eye catching and I love contrast of the pink and the tailored details. I also can’t get enough of grey this season, I think it goes so great with anything. And that yellow teddy coat, how gorgeous!?! Love it! Which one is your favorite?

1
12

Inlägget innehåller annonslänkar

Puffer time!

Första snön föll i Stockholm idag, då är det hög tid för pufferjackan! Jag är ingen vintermänniska men måste ändå säga att lite snö i stan är lite mysigt. Jag älskar den här glansiga pufferjackan från Arket, varm och cool! Jeansen är från Monki och sneakers är Adidas Forum Low. 

*** English*** Puffer time! First snow came today in Stockholm. I’m not a winter person but must admit snow in the city is kind of cosy. I love this puffer from Arket, so warm and cool! Jeans are from Monki and sneakers are Adidas Forum Low. 

0
5

Inlägget innehåller annonslänkar

Brown shades

Brun är ju en given färg i garderoben nu i höst och vinter! Brunt är lätt att matcha med svart, grått och vitt och ger en elegant look. Här är två av mina bruna favoriter i budgetklassen, kappa och stickat från Monki. Jag har också på mig jeans i en grå nyans, sneakers från Adidas och en söt liten väska, älskar väskor med handtag.

*** English*** Browns are a given choice this fall/winter! It’s easy to wear with anything grey, black and white and looks elegant. Here are two of my favorite brown pieces which are also very affordable. My coat and knit are both from Monki. I’m also wearing jeans in a grey shade, sneakers from Adidas and a cute little bag, love top handles right now.

0
7