Streetstyle from Stockholm

Jag älskar streetstyle, det ger mig allra mest modeinspiration! Här kommer ett gäng höstiga stilar som vi (Jag och Daniel) scoutat och fotat på Stockholm gator. Om du vill se mer av detta missa inte följa oss på @_streetstyle på instagram och @stockholmstreetstyle på TikTok!

*** English *** I looove streetstyle, it gives me so much fashion inspiration! Here are some fall styles that me and Daniel scouted and photographed on the streets of Stockholm. Enjoy! And if you want to see more go follow us @_streetstyle on instagram and @stockholmstreetstyle on TikTok! 

0
12

Inlägget innehåller annonslänkar

50 shades of grey

Grått är flott! Just nu är jag helt inne på grått, så snyggt! Här kommer några av mina favoriter som du hittar online just nu! 1. Grå polo med slits från H&M, snygg till ett bra pris! 2. Den här koftan från MQ Marqet har jag redan köpt, den bär jag instoppad i jeans, feminint och snyggt! 3. Enkel kappa som är hur snygg som helst till allt svart man redan har i garderoben, en investering, från H&M! 4. Jeans kan man aldrig ha för många av, dessa bär jag till stickat och boots! 5. Balaclavan eller stickade hoodien är ett måste i vinter, lite coolare än mössan och dessutom funktionell. 6. Sneakers, gråa såklart!*** English *** I love grey! Goes with anything and is a bit softer than black. Here are some of my online favorites at the moment! 1. Grey turtleneck with slit from H&M, sgreat price on this one! 2. I already bought this cardigan from MQ Marqet,I wear it tucked in to a pair of jeans, feminine and nice! 3. Simple and elegant coat which will look great with anything black one already have in the wardrobe, an investment for sure, from H&M! 4. One can never have to many good jeans right? I wear these with knits and boots! 5. Balaclavan or the knit hoodie is a must for me this winter, a bit cooler than a hat and functional for sure. 6. Sneakers, grey obviously ;)!

0
8

Inlägget innehåller annonslänkar

Monday

Måndag igen, nya tag! Visst märker man att det blir mörkt på kvällarna nu? Lite mysigt än så länge. Och snart är det Halloween. Fort går det.

*** English*** Monday, new week, new opportunities! It’s getting darker and darker here in Stockholm and so far it’s a bit cosy. And Halloween is coming up! 

Idag har jag på mig kappa och stickat från Marville Road. Älskar basfavoriter som funkar till allt!

*** Today I wore coat and knit from Marville Road. I love great basics that goes with anything! 

Jeansen är från Stories och finns på rean nu, tips!*** These jeans are on sale right now!

0
8