ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

50 shades of grey

/
grey1

Grått är flott! Just nu är jag helt inne på grått, så snyggt! Här kommer några av mina favoriter som du hittar online just nu! 1. Grå polo med slits från H&M, snygg till ett bra pris! 2. Den här koftan från MQ Marqet har jag redan köpt, den bär jag instoppad i jeans, feminint och snyggt! 3. Enkel kappa som är hur snygg som helst till allt svart man redan har i garderoben, en investering, från H&M! 4. Jeans kan man aldrig ha för många av, dessa bär jag till stickat och boots! 5. Balaclavan eller stickade hoodien är ett måste i vinter, lite coolare än mössan och dessutom funktionell. 6. Sneakers, gråa såklart!*** English *** I love grey! Goes with anything and is a bit softer than black. Here are some of my online favorites at the moment! 1. Grey turtleneck with slit from H&M, sgreat price on this one! 2. I already bought this cardigan from MQ Marqet,I wear it tucked in to a pair of jeans, feminine and nice! 3. Simple and elegant coat which will look great with anything black one already have in the wardrobe, an investment for sure, from H&M! 4. One can never have to many good jeans right? I wear these with knits and boots! 5. Balaclavan or the knit hoodie is a must for me this winter, a bit cooler than a hat and functional for sure. 6. Sneakers, grey obviously ;)!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00