ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Return of the zebra denim

/
0E1A0213 kopiera
0E1A0222 kopiera

Jag gillar att modet nu flörtar med 90-talet, sent 90-tal hade jag jeans liknande dessa i zebra, nu blir det repris. Kappa från And Other Stories, jeans från Edited, boots från Edited (finns här), tröja från All Saints, väska från Bottega och solglasögon från Chanel.


*** English*** I love that the fashion right now is flirting with the 90s. Late 90s I wore denim just like these in zebra, now I do a repeat! My coat is And Other Stories, jeans from Edited, boots from Edited (also here), knitwear from All Saints, bag from Bottega and sunglasses from Chanel.

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00